Den beste måten å bli kvitt mus i vegger

Mus kan være et problem i veggene dine av en rekke årsaker. I hjemmet ditt kan mus tygge gjennom gips og gnage på ledninger.1 Overføring av sykdommer som hantavirus og salmonella er også mulig. Hvis det ikke er nok med avføring og mus i veggene, kan avføringen forurense mat og overflater.

Gjør tiltak hvis du mistenker at veggene dine har mus for å forhindre at de forårsaker mer skade eller sprer sykdom. For fjerning av mus kan du leie et skadedyrfirma eller gjøre det selv. Så snart du oppdager problemet, bør du iverksette tiltak.

Hvordan ser mus ut?

Små gnagere med grå eller brun pels, mus er små gnagere. Lange haler, spisse neser og store ører skiller dem fra andre arter. Vanligvis finnes mus i mark og skog, men de kan også finnes i hjem. I de fleste tilfeller kommer mus inn i hjemmene gjennom små åpninger som vegg- eller gulvsprekker. Når de kommer inn i et hjem, kan de bygge reir av isolasjon, krypkjellermateriale og loftsmateriale3.

Det er ikke bare inne i matkilder som tiltrekker mus, men også utenfor matkilder også. Disse matkildene kan omfatte:

I områder der søppel kan nås av mus
Et spiskammer eller skap der mus kommer inn
I fravær av en matrett for kjæledyr kan mus lett få tilgang til den

Dessuten tygger mus på ledninger og andre deler av huset, noe som kan forårsake skade. Det er ingen grunn til å bekymre deg for mus. De kan fjernes på flere måter.

Det er 5 måter å drepe mus i vegger på

Når mus bor i vegger, kan det være en reell utfordring å bli kvitt dem. For å bli kvitt mus i veggene dine kan du gjøre et par ting for å musesikre hjemmet ditt.
Mus vil ikke klatre på veggene dine hvis du forsegler dem

Mange strukturer og hjem er infisert med mus. Det er utrolig hvor små de kan passe gjennom. Hvis en mus kommer inn i en bygning, vil den raskt bygge et reir og begynne å avle.Mus kan passe gjennom hull på størrelse med en krone.

I hjem får mus oftest innpass ved å klatre gjennom hull i veggene, under sidekledning eller rundt fundamenter. Det er viktig å tette sprekker og hull rundt utsiden av hjemmet ditt for å hindre mus i å komme inn. Inspiser ventilene i krypkjelleren og på loftet hvis det kommer mus inn i veggene dine. For å tydelig se eventuelle skader på ventilene, bruk en lommelykt. Får mus tilgang til garasjen din? Det er viktig at garasjeportsveipene er fri for spalter og hull og at de tetter tett.

Til tross for sprayskums popularitet for å tette hjem mot mus, er det ikke effektivt til å kontrollere gnagere. Gnagere kan tygge rett gjennom sprayskum som popcorn, så sprayskum vil ikke holde mus utenfor veggene dine. Fyll heller hullene tett med stålull eller fest nettinglapper over inngangspunkter med skruer. Du trenger bare å sørge for at nettet ditt har nok hull til at mus ikke kan komme gjennom.1/4 maskinvareklut skal fungere fint.
Hold hjemmet ditt musfritt

Ulike typer mat appellerer til mus. De opportunistiske materne vil spise alt de kan finne, noe som betyr at de vil spise nesten hva som helst.

Utendørs spiser mus:

-Insects
-Frukt og grønnsaker
-Seeds
-Compost
-Trash
Dyre- eller fuglelik er grove (æsj!).

Musene i huset ditt vil sannsynligvis spise mat som er utelatt, for eksempel:

-Cereals
-Pet food
-Bread
-Cheese
-Meats

Hvis du vil unngå å tiltrekke deg mus, sørg for at innendørs- og utendørsområdene dine er rene og fri for matrester.

Sørg for at hjemmet ditt er fritt for vannkilder som kan tiltrekke seg mus. Til syvende og sist, hvis du gjør eiendommen din attraktiv for mus, kan de ende opp med å få tilgang til krypkjelleren, veggene og andre områder gjennom dem. Mulige vannkilder inkluderer:

Dammer og annet vanninventar til tunet
Slangen fra vanningsanlegget eller hagen lekker
– Skadede eller lekkende rør

-Dyriske vannretter

Plasser feller

For å fortsette med dette trinnet, må du først sørge for at du har å gjøre med mus, ikke rotter. Det er viktig at du kun bruker snapfeller hvis du har rotteproblemer, ellers fellen vil ikke være kraftig nok til å drepe rottene, men vil skremme dem mye og lære dem at feller er farlige. Følgelig vil de bli på vakt mot alle feller og oppgaven med å eliminere dem vil bli vanskeligere.

Du må iverksette tiltak hvis du har et alvorlig museproblem. vurdere å bruke limfeller. Feller som disse anses ikke som like humane som andre, men de må tømmes og tilbakestilles hver gang de fanger noe. Når de plasseres én gang, kan limfeller fange flere mus før behovet for å erstatte dem oppstår.

Et skadedyrfirma kan gi deg en second opinion hvis du er usikker på om rottene eller musene er i huset ditt.

Ring proffene

En utrydder bør kontaktes hvis musesituasjonen din er spesielt forvirrende, eller hvis du mistenker at gift eller andre kjemiske kontroller kan være nødvendig. Når agn er plassert feil, er den lokale dyrelivspopulasjonen truet. Hold agn i forankrede og låste stasjoner for å hindre tilgang for barn, kjæledyr og andre dyr.