Mus i veggen – gjør dette

For å minimere skader på hjemmet ditt og roe tankene dine, bør du vite hvordan du blir kvitt mus i vegger.

En mus er søt. I hjemmet ditt kan mus forårsake mye skade, spesielt hvis de kommer inn i veggene. En angrep av mus kan spre seg raskt når en enkelt hunnmus produserer 5 til 10 kull i året. Strukturer kan bli betydelig skadet av mus som gnager på bygningskonstruksjoner, møbler og til og med elektriske ledninger. Maten din kan også være forurenset av dem, og hjemmet ditt kan også bli infisert med lus, lopper og flått.

La oss se på noen vanlige spørsmål om museproblemer i hjemmet, og vi vil også dekke hvordan du kan forhindre at mus kommer tilbake. Vi anbefaler å få profesjonell hjelp fra et ledende skadedyrbekjempelsesfirma med en gang:

Er det mulig å få mus inn i huset mitt?

Hjemmet ditt trenger ikke å være skittent eller nedslitt for å ha museangrep. Når temperaturene ute synker, leter mus etter mat, ly og varme i enhver bygning. Gnagere kan komme inn i hjemmet ditt gjennom fundamentsprekker, sidehull og hull rundt vinduer og dører.
Kan mus klatre på vegger?

Mus og rotter kan klatre nesten hva som helst, og de kan til og med klatre opp vertikale flater hvis teksturen er grov nok. Det er også mulig å hoppe opp til 18 tommer og slippe gjennom overraskende små sprekker og hull, noe som gjør det ekstremt vanskelig å fange dem.
Er veggene mine infisert av mus?

De mørkeste, ubebodde områdene i hjemmet ditt, som krypkjeller, luftkanaler og vegghuler, er de mest sannsynlige stedene for mus å bo. Siden mus har en tendens til å holde seg skjult i løpet av dagslyset, kan du ha et angrep lenge før du observerer noen mus. Du kan ha et museproblem hvis du merker noen av følgende tegn.

Lyder av rasling eller skraping bak veggene eller under gulvplankene
Matbeholdere, stoff og pappesker med små hull
Små, mørke frø ser ut som avføring
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Omfavn reir laget av myke og strimlede materialer i sjeldent brukte områder av huset ditt (under skap, bak hvitevarer, i kjellere osv.)
Støvete fot- og halespor

Skiltene kan finnes overalt hvor maten er lagret, samt langs gulvplankene i kjellere, kjellere, lofter, krypkjeller og andre områder som er ute av veien.
En løsning på museangrep i vegger

Hvis du mistenker at veggene dine er infisert av mus, her er noen tips for å kontrollere dem.
Set Traps

For å fange gnagere, holder musefellene fortsatt svai. I stedet for giftlokker, velg snapfeller som kan drepe mus umiddelbart. Det er ingen vits i at veggene dine forfaller og dør av mus. Plasser peanøttsmør-agnfeller langs vegger der du mistenker at mus kan leve. Å sette en felle rett ved hullet kan være svaret hvis mus fortsetter å unnvike feller plassert ute i det fri.
Ring en utrydder


Hvis du mistenker et museangrep, snakk med en skadedyrbekjemper før du borer mer enn ett hull. Det er viktig å samarbeide med selskaper som vet hvordan de skal fjerne mus fra veggene dine med minst mulig skade. Å oppdage og forsegle mulige inngangspunkter kan også hjelpe deg med å forhindre nye angrep.