Woodtox er et flytende produkt mot stripet borebille

Middel som virker mot mit, mott, stokkmaur og stripet borebille. Og samme tid virker Woodtox mot blåved og råtesopp.


WoodTox er et fantastisk middel som slår ned aktive angrep av tre-nedbrytende insekter som mitt, morr, stokkmaur og borebille. Woodtox stopper også at insektene kommer tilbake senere. Produktet fungerer også forebyggende mot angrep av sopp samt sopp som gir farge på treet. middel mot treborende insekter Også kalt Blåved. Middelet er vannbasert, luktsvakt, inneholder både middel mot insekter og Fungicide (IPBC og Permetrin, Propiconazole) og er bygget på mikroemulsjon teknologi. Formuleringen besørger at nanometerstore dråper trenger overraskende dypt inn i treverket og fører til en svært god impregnerende beskyttelse. Godt egnet til å utradere treborende insekter og også forebygge mot råtesopp-angrep i takstoler, trebjelker, laft med mer. Men legg merke til at treverket du vil behandle er er nakent og ikke behandlet.

Akkurat nå er Woodtox impregnering på spesialpris hos Skadedyrproffen.

Behandling for treborende insekter, inkludert stripete borebille, husbille og pinnemaur. I tillegg er den motstandsdyktig mot råte og soppangrep.

Det er en grunn til at WoodTox Universal Insecticide er et populært valg blant fagfolk! Ved å bruke WoodTox kan du avvise aktive tre-ødeleggende insekter som den stripete kjedelig billen, husbillen og pinnemaur.


I tillegg til å hindre at insekter kommer tilbake, fungerer treimpregneringsproduktene som et insektmiddel.


I tillegg til å forhindre sopp og råte, forhindrer Woodtox universelt insektmiddel også fargeskadesopp, kjent som Blaved.

Som et resultat av sin effektivitet er Woodtox et utmerket valg.


1) Den bekjemper aktive angrep av insekter

Insekter som ødelegger tre, som husbiller, skogmaur, kan bekjempes ved å bruke WoodTox treimpregneringsmiddel.

Den trenger dypere inn i treverket, og så snart et insekt eller larve kommer i kontakt med den, dør den.

Dråper på nanometerstørrelse trenger dypt inn i tre og fungerer som både impregneringsmiddel og stridende.
Woodtox hindrer insekter i å returnere til området (re-infestation)

Bortsett fra å eliminere et eksisterende angrep, forhindrer midlet gjenangrep av insekter som allerede overlever i bygningen din. Dersom tre er behandlet med Woodtox, vil insekter av samme type bli frastøtt.

Derfor er midlet helt tilfredsstillende for bekjempelse, siden det også hindrer insektene i å flytte til området i mange år fremover.

I tillegg til insektangrep og råtesoppangrep, beskytter Woodtox også mot fargeskadesopp.
Følgende insekter påvirker epletreet: Stripet borebille, midd, morr, mott, tremerke

Treborende insekter som skader trekonstruksjoner i Norge inkluderer stripeborebiller (Mitt, Mit / Morm / Mott / Tremark), husbiller og skogmaur. Stripete borebestander kan finnes langs hele kysten opp til Troms.

Stripete borebille kalles også Tremark, Morr, Mott og Mit i Norge.

Vestlandet huser mange Stripete kjedebiller i kjellere og på loft. Sør-Norge er også hjemsted for dem ganske ofte. Det er en sannsynlighet for at du finner billen i de fleste eldre hjem.

Siden WoodTox bekjemper aktive angrep og forhindrer nye angrep, anbefales påføring på bygninger i fare.

Å kontrollere insekter med woodtox er en vanlig praksis. I tillegg har den evnen til å forhindre tilbakefall. Ved å impregnere tre med soppdrepende midler kan vi forhindre og hindre at sopp som fargeskader og råte vokser i konstruksjonene våre. (Blåved)
Soppene som er ansvarlige for husmugg, råte og fargeskader

En organisme som kalles råtesopp angriper trevirke som har vært utsatt for fukt i en lengre periode. Avhengig av fuktprosent, temperatur og hvor lenge treverket er fuktig, angriper ulike råtesopper treet. Det er kjent at det finnes mange vedødeleggende sopparter som kan forårsake skade på tre. Heldigvis er det bare noen få sopparter som forårsaker ødeleggelse av bygninger.

I tillegg til å beskytte bygninger mot soppskader, er Woodtox utviklet av en norsk ekspert på sopp og råte. Dermed forhindrer WoodTox soppvekst, råte- og fargeskader. (Blafargesopp / Blaved)
Lisensierte fagfolk anbefaler midlet

I skadedyrindustrien og blant fagfolk er dette middelet høyt ansett. Byggefirmaer bruker dette produktet til behandling av mange bygninger. Bortsett fra at det faktisk fungerer (endelig), er det enkelt å bruke og det varer veldig lenge.

Woodtox universal insektmiddel anbefales. Dette vil beskytte treverket mot borebille og husbiller, som angriper treverket gjentatte ganger. Bortsett fra det, beskytter den også mot sopp som angriper tre. Det gir utmerket beskyttelse.